یکی از محبوبترین برندهای شکلات در جهان، کیتکته. شکلات کیتکت رو اول یه شرکت انگلیسی تولید میکرد، اما بعد مدتی کمپانی نستله که معروفترین کمپانی تولید خوراکی در جهانه، کیتکت رو خرید. کیتکت به بیشتر کشورهای جهان صادر، یا با دادن نمایندگی در اون کشور تولید میشه. کیتکت از اولین شکلاتهای ۴انگشتی! در جهانه.
یکی از کشورهایی که کیتکت به طور خاص و منحصر به فرد در اون تولید میشه، ژاپنه. برای اولین بار تو سال ۱۹۷۳، یه قناد انگلیسی به اسم Rowntree کیتکت رو به ژاپنیا معرفی کرد و یا قناد و صاحب رستوران فوجییا 株式会社不二家 برای تولید کیتکت قرارداد بست.
شکلات کیتکت تو ژاپن خیلی محبوبه. دلیل محبوبیتش هم اینه که از نظر آوایی خیلی به جملهی ژاپنی Kitto Katsu یا きっと勝つ شباهت داره که به معنی «قطعاً برندهای» هست. برای ژاپنیا مخصوصاً دانشآموزها یک جور نماد شانسه و بچهها قبل امتحان با خودشون کیتکت میبرن. 😊
حتی شعار کمپین تبلیغاتی نستله برای کیتکت تو ژاپن هم همین بوده و در نتیجه تونسته جایزهی مارکتینگ موفق تو آسیا رو تو سال ۲۰۰۵ ببره.
کیتکت بیش از ۳۰۰ طعم منحصر به ژاپن داره که فقط در زمانها و یا مناطق خاص تو ژاپن پیدا میشن. اولین بار تو سال ۲۰۰۴ کیتکت چای سبز تولید شد و به خاطر استقبال، خیلی زود طعمهای دیگه هم تولید شدن. برای مثال تو سال ۲۰۱۰ پرفروشترین طعم، کیتکت سس سویا بوده!
دلیل موفقیت تولید این طعمها تو ژاپن از نظر صاحب برند نستله، سنت سوغاتی آوردن ژاپنیها یا اومییاگه お土産 هست. سوغاتیهای منحصر به فرد و منطقهای (مهبوتسو 名物 یا تولیدات خاص یک منطقه).
به همین ترتیب بود که نستله تونست از برند معروف مهجی 明治製菓株式会社 که کمپانی تولید خوراکی و مواد دارویی تو ژاپنه، تو سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ پیشی بگیره. کیتکت تو سال ۲۰۱۴ پرفروشترین بوده.
از سال ۲۰۱۴ هم تو ژاپن مغازههای شکلات کیتکت سرآشپز یاسوماسا تاکاگی با دستورهای منحصر به اون تولید میشن.
این مغازهها شکلاتای مرغوب و درجه یک کیتکت رو تولید میکنن و سود بالایی هم دارن. از شکلاتایی که تولید کردن هم میشه به شکلات تلخ ترکیب شده با رزبری، شکلات پرتقالی با رام (نوعی نوشیدنی الکلی)، و چای سبز ساکورا اشاره کرد. از طعمهای فصلی هم میشه به آلو، پشنفروت، چیلی ژاپنی، زنجبیل و پودر سویای کیناکو اشاره کرد.
تو سال ۲۰۱۶ هم کیتکت، شکلات ساکه رو معرفی کرد که ترکیب پودر ساکه با شکلات سفیده.
کیتکت همچنین تو سال ۲۰۱۵، ۵۰۰ عد شکلات تکانگشتی تلخ پیچیده در ورق طلا رو به قیمت ۱۶ دلار تو این مغازههای شکلات تاکاگی فروخت.
از محبوبیت کیتکت در ژاپن همچنین میشه به کروسان کیتکت توکافیشاپ پرونتو プロント و پیتزا با تاپینگ کیتکت تو پیتزاهای زنجیرهای ناپولی نو کاما ナポリの窯و استرابری کُنز ストロベリーコーンズ اشاره کرد.
سهتا از طعمهای منطقهای کیتکت تو ژاپن: تو استان اوکیناوا، کیت کت بنیایمو 紅いも یا سیبزمینی شیرین بنفش که هم طعمشو میده، هم خود کیتکت بنفشه.
از طعمهای جالب دیگهی کیتکت تو ژاپن میشه به آزوکی 小豆 (ترکیب لوبیای قرمز با شکر)، آمازاکه 甘酒 (نوشیدنی بدون یا کم الکل شیرین سنتی ژاپن از برنج تخمیری)، کوکی دارچینی، لیموی یوزو柚子، شربت سرفه (بله، درست خوندین!)، ذرت، چای سیاه، سوپ میسو، ساقه طلایی! گلابی و آب سبزیجات (بعد شربت سرفه دیگه هیچچیز عجیب نیست!) اشاره کرد.
بدون دیدگاه